Meghan Markle gaf hamster als kerstcadeau aan Queen

Meghan's hamster
Door: Charlotte Wijnen
15-12-2021

Het blijft elk jaar lastig: cadeautjes verzinnen voor je schoonfamilie. En al helemaal als je schoonfamilie een koninklijke familie is! Tijdens haar allereerste kerst bij de Britse royals besloot Meghan Markle de Queen een wel héél gedurfd cadeau te geven.

Iedere kerst trekken de Britse royals met de hele familie naar Sandringham, het landgoed van de Queen. Daar vieren ze kerst met een uitgebreid feest en daar horen natuurlijk cadeautjes bij. Voor Meghan waarschijnlijk een lastige opgave toen ze voor de eerste keer kerst met haar schoonfamilie vierde. Ze wilde indruk maken op de Queen, en besloot een brutaal maar grappig cadeau voor haar schoonmoeder te kopen.

Queen barstte in lachen uit

Volgens de Daily Mirror was het eerste kerstcadeau dat Meghan aan de Queen gaf, een zingende speelgoedhamster. Het cadeau viel in de smaak en de Queen barstte meteen in lachen uit. ,,Die kan mijn honden gezelschap houden!”, zou ze hebben geroepen.

De toon was gezet en Meghan maakte direct indruk op haar schoonfamilie. De meeste royals geven elkaar tijdens kerst grappige cadeautjes, aangezien ze alles al hebben wat hun hartje begeert. Een boodschap die Meghan goed had begrepen.

Uitnodiging Queen afgeslagen

Dit jaar reizen Harry en Meghan niet naar Engeland om de feestdagen te vieren. Het is intussen al de derde kerst die ze niet vieren in Sandringham. Ze ontvingen wel een uitnodiging van de Queen, maar die hebben ze afgeslagen.

,,Jammer”, aldus een paleismedewerker in Daily Mirror. ,,Want het wordt voor de Queen de eerste kerst zonder haar man, prins Philip. Ze kan alle steun gebruiken. Bovendien had ze haar kleindochter, Lilibet, graag eens in levende lijve ontmoet.”

Meer DenD