,,Meghan Markle verklapt babygeheim”

Door: Hans Jacobs
26-02-2019

Krijgen prins Harry en Meghan Markle een zoontje? Volgens de Britse krant Mail on Sunday zou de hertogin van Sussex haar babygeheim aan vriendinnen hebben toevertrouwd…

De Engelsen houden van gokken. En dus gokken ze ook massaal op het geslacht van het kind van prins Harry en zijn zwangere Meghan. Maar als het nieuws dat de Britse krant Mail on Sunday bracht klopt, dan zal de hertogin van Sussex het gokplezier behoorlijk hebben verpest. Mail on Sunday bericht namelijk dat Meghan tijdens haar babyshower in New York aan vriendinnen heeft onthuld dat ze een jongetje krijgt. En dat terwijl Kensington Palace altijd volgehouden dat Harry en Meghan zélf niet eens weten of ze een jongen of een meisje krijgen. Is hiermee het gokplezier van de Britten inderdaad voorbij? Welnee, er wordt alweer druk gespeculeerd dat Meghan met haar bekentenis, als zij die echt geeft gedaan, haar vriendinnen slechts heeft willen testen op hun betrouwbaarheid.

Twee baby’s?

Tijdens de babyshower in New York werden er overigens zowel blauwe als roze pakjes uitgedeeld aan de hertogin, wat volgens sommigen zou kunnen duiden op een tweeling. Bij de Engelse wedkantoren wordt daarom volop ingezet op de komst van twee baby’s. Mocht Meghan dit voorjaar echt bevallen van twee kinderen, dan zou dit de eerste tweeling in het paleis zijn sinds 589 jaar.

Meer DenD