Meghan Markle vroeger getreiterd om ‘clown-look’

Meghan leek vroeger op een clown
Door: Charlotte Wijnen
19-11-2021

Meghan Markle heeft een bizarre onthulling gedaan in The Ellen DeGeneres Show. Ze werd vroeger getreiterd omdat ze leek op Krusty the Clown uit The Simpsons, nadat ze probeerde het kapsel van een actrice na te bootsen.

Meghan vertelde dat ze vroeger fan was van actrice Andie MacDowell, bekend van de film Four Weddings and a Funeral. Op 11-jarige leeftijd wilde Meghan graag op de actrice lijken en deed haar haar op dezelfde manier als Andie in de film had.

Klasgenoten gemeen

,,Het enige wat ik wilde was een perfect krullend kapsel, dus ging ik naar de kapper om mijn haar op die manier te krijgen”, vertelde de hertogin in de show. ,,Op die eerste dag dacht ik: ‘Dit is geweldig, ik lijk op Andie MacDowell’. Maar het was alsof iedereen mij vergat te vertellen dat ik etnisch haar heb en dat ik er niet uit zou kunnen zien als Andie in Four Weddings and a Funeral.”

Toen Meghan met haar nieuwe look naar school ging, waren haar klasgenoten gemeen. ,,Ik ging naar school en iedereen zei dat ik op Krusty de Clown uit The Simpsons leek”, aldus Meghan, die er nu wel om kan lachen. ,,Maar toen was het echt balen.”

Meer DenD