Meghan razend: ‘Harry flirt met polospeelster’

Door: Lola van Leeuwen
06-09-2021

Meghan Markle was behoorlijk jaloers toen prins Harry besloot vorige maand zonder haar naar een liefdadigheids-polowedstrijd in Colorado te gaan. Harry is namelijk arm in arm gespot met een andere dame…

Terwijl prins Harry zich aan het vermaken was tijdens het toernooi, was Meghan blij om thuis in Montecito te blijven met hun twee kinderen Archie en Lilibet. Totdat de Aspen Polo Club een foto van Harry en zijn winnende team op Instagram had geplaatst, zeggen bronnen dat de hertogin van Sussex “uiteindelijk nogal spijt had van haar beslissing om thuis te blijven”.

Knappe polospeelster

Meghan zei “niet onder de indruk” te zijn dat Harry arm in arm werd gefotografeerd met Riley Ganzi. De knappe 24-jarige polospeelster speelde samen met haar broer Grant en de hertog van Sussex in het toernooi op 19 augustus.

Harry zijn type

,,Meghan’s geest ging overstag zodra ze Riley opmerkte, die getalenteerd, prachtig en erg leuk is”, onthult een bron aan New Idea. ,,Toen ontdekte ze dat Riley’s ouders hoge piefen zijn in de polowereld en hadden een goede band met prins Charles, Harry’s vader.” De bron vertelt dat Riley precies de type vrouw is dat Harry’s aandacht zou hebben getrokken tijdens zijn wilde vrijgezellendagen.

Smoorverliefd

,,Natuurlijk is Harry tegenwoordig smoorverliefd op Meghan”, zegt de bron. ,,Maar nu Amerika zich openstelt en Harry terug zal zijn op het sociale toneel om geld in te zamelen voor hun goede doelen, wil Meghan misschien haar ogenschijnlijk groenogige monster onder controle krijgen.”

Bekijk hier de foto.

Riley Ganzi, de 24-jarige polospeelster

Meer DenD