Meilandjes negeren verzoeningspoging Caroline

Chateau Meiland
Door: Lois Kuhfus
23-09-2020

Toen ‘huisvriendin’ Caroline het chateau verliet vielen Martien en zij elkaar snikkend in de armen en beloofden ze elkaar de eeuwige vriendschap. Echter hebben de twee elkaar sindsdien niet meer gesproken en lijkt de vriendschap voorgoed voorbij te zijn. Caroline lijdt hieronder en deed een poging om de vlam weer aan te wakkeren. Deze poging werd koelbloedig genegeerd door de Meilandjes…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Caroline vertrekt

Het vertrek van Caroline kwam als donderslag bij heldere hemel voor Martien. Zij vertelde aan VROUW dat zij zich enorm schuldig voelde tegenover Martien:

,,Ik heb tranen met tuiten gehuild toen ik het de familie vertelde. Vooral tegenover Martien voelde ik me schuldig. We hadden het al die maanden samen gedaan en nu stond hij er ineens alleen voor. Ik had het gevoel dat ik hem in de steek liet. Dat gevoel heb ik nog weleens. Ondanks dat ze volledig achter mij stonden, voelde het voor mij als falen.”

LEES OOK:

Kijkers stomverbaasd over ondankbaarheid in Chateau Meiland

Vriendschap voorbij

Martien en Erica lijken minder last te hebben van het einde van de vriendschap. Martien zei tegen Weekend dat het hem koud laat: ,,Nee hoor, hoezo? Mensen komen, mensen gaan. Dat heeft iedereen in zijn leven. Zo gaat dat. Ik heb daar geen spijt van.”

Ook Erica is heel duidelijk over de vriendschap met Caroline. Zij gaf toe dat zij Caroline sowieso niet als een vriendin beschouwt:

,,Volgensmij is dat hoofdstuk afgesloten. Ze was een vriendin van Martien, niet van mij. Caroline is gewoon een heel ander mens dan ik. Ik respecteerde haar en daarom paste ik me aan, maar ik was toch te direct voor haar, denk ik. Tegen je eigen familie kun je alles zeggen, dat blijft altijd goed. Maar Caroline is een heel ingewikkeld persoon.

Verzoening

Caroline lijkt de enige te zijn die de Meilandjes mist en doet een poging om ze weer in haar leven te krijgen. Zij durft de Meilandjes nog steeds niet rechtstreeks toe te spreken en deed het daarom via een interview met de Telegraaf:

,,Inmiddels gaat het weer goed met me en kan ik ook volmondig zeggen dat mijn deur voor Martien wagenwijd openstaat. Onze wegen zijn gescheiden en we verloren elkaar uit het oog, maar ik voel absoluut geen rancune richting de familie. Soms pas je even niet meer bij elkaar maar het liefst wil ik zo snel mogelijk weer een lekker wijntje met Martien drinken. Ik mis hem! Ook Erica en Maxime mag ik nog steeds.

Caroline ziet het wel zitten om binnenkort weer te ‘wijnen’ met de Meilandjes, maar haar poging om de vriendschap weer op te pakken wordt keihard genegeerd. Betekent dit het definitieve einde van hun vriendschap?

Meer DenD