Meisje (4) balanceert op richel tien meter boven grond

Schokkend
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Vakantiegangers op Tenerif kregen afgelopen weekend de schrik van hun leven toen ze een klein meisje meters hoog op een richel zagen balanceren.

Ademloos te kijken

Het kind, pas net vier jaar oud, was naar verluidt van het balkon geklommen en op de paar centimeter brede richel gaan lopen. Tien meter onder haar staan vakantiegangers ademloos te kijken en te hopen dat het niet mis gaat.

Een filmpje dat is gemaakt van het meisje is op internet gezet. Daarop is te zien dat het meisje twijfelde of ze op de richel ging staan, maar dat ze toch besloot door te gaan.

Dan lijkt het toch nog mis te gaan. Het meisje maakt een gekke stap waardoor ze uit balans raakt. Ze wiebelt en de mensen die staan te kijken houden hun adem in. Maar gelukkig weet ze zich net vast te houden aan het raamkozijn.

Moeder stond te douchen

Terwijl het meisje op de richel stond probeerde een vakantieganger zo snel mogelijk de ouders van het meisje te waarschuwen. De Spaanse zender Antena 3 meldde dat het meisje, die uit Finland zou komen, naar buiten kon klimmen toen haar moeder een douche nam.

https://www.youtube.com/watch?v=70qbG7vfVg0

 

Tags

FILMPJEMEISJESPANJEVIDEO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck