Melody Klaver spreekt op wereldcongres 48 Hour Films

Door: DitjesDatjes
19-02-2020

De Nederlandse actrice Melody Klaver is een van de sprekers op Filmapalooza. De jaarlijkse wereldfinale van het evenement 48 Hour Film Project vindt dit jaar in Rotterdam plaats. Meer dan vierhonderd internationale filmmakers uit 35 landen komen tussen 3 en 7 maart bij elkaar in de Maasstad.

Het 48 Hour Film Project is een wedstrijd waarbij filmteams de uitdaging aangaan om binnen 48 uur een korte film te maken. Wereldwijd vindt de wedstrijd plaats in meer dan 130 steden en worden er ieder jaar meer dan 4500 korte films geproduceerd. Alle 130 steden-winnaars kwalificeren zich traditiegetrouw voor ‘Filmapalooza’, de wereldfinale van het evenement.

Rotterdam mag zich door de selectie scharen in een rijtje van grote steden. In de afgelopen jaren vond het festival achtereenvolgens plaats in Los Angeles, Seattle, Parijs en Orlando. Filmapalooza is toe aan de negentiende editie en het is pas de tweede keer dat de wereldfinale buiten de Verenigde Staten zal plaatshebben.

Nederland valt vaak in de prijzen bij de wereldfinales.

 

BuzzE

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen