Michael Bublé vindt thuisonderwijs maar lastig

Door: DitjesDatjes
28-03-2020

Net als vele andere kinderen wereldwijd, zit ook het kroost van Michael Bublé thuis. Dat vindt de Canadese crooner behoorlijk pittig. “Vooral de thuisscholing is erg zwaar. Ik ben goed in veel dingen, maar dat is er geen van. Het is heel, heel heftig”, vertelt de zanger aan de Canadese Entertainment Tonight.

Voor steun van en aan anderen maakt Michael sinds kort weer dankbaar gebruik van social media. De 44-jarige zanger deelt er samen met zijn vrouw Luisana sporttips, recepten en spelletjes. Ook houdt hij zijn fans op de hoogte hoe het echtpaar en hun kinderen Noah (7), Elias (4) en Vida (1,5) het hoofd koel houden tijdens de zelfquarantaine.

Michael is op zijn platforms ook openhartig over de enorm zware tijd die het gezin doormaakte toen Noah op 3-jarige leeftijd werd gediagnosticeerd met kanker. “Heel veel mensen gaan door een moeilijke tijd heen en daar komt dan ook de coronacrisis nog bovenop. Dat raakte ons echt. We begrepen hoe wanhopig, hoe angstig en eng dat is.”

Narcistisch

Daarom vonden Michael en Luisana het belangrijk om juist nu mensen thuiszitten social media te gebruiken. “We wilden mensen iets te doen geven. We kunnen echt met mensen in gesprek over mentale gezondheid.”

Toen Noah ziek werd, verdween de zanger van social media. Sinds kort is hij terug en nu is hij vanwege de coronacrisis weer erg actief. “Social media waren niet goed voor mijn mentale gezondheid en voelden soms nogal narcistisch. Het wordt erg vermoeiend als je selfies van mensen ziet en foto’s van ieders geweldige leven en maaltijden op een manier die onrealistisch is en druk geeft aan anderen om op diezelfde manier te leven, maar dat is een onmogelijk doel.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD