Michael van der Plas zoekt uitgever voor alles onthullend boek

Michael bezig met alles onthullend boek
Door: Charlotte Wijnen
09-12-2021

Michael van der Plas heeft grote plannen in het nieuwe jaar. Hij wil een boek gaan schrijven waarin hij alles onthuld over zijn leven. Wel zoekt hij nog een uitgever, en daarom heeft hij de hulp van zijn volgers ingeschakeld.

Vaak in aanraking met politie

Michael van der Plas is vaak in de media verschenen. Een aantal jaren geleden, toen hij nog samen was met Samantha de Jong, was hij volgens de rechtbank betrokken bij de levering van 17 kilo wietgruis. De officier van Justitie eiste tien maanden cel, maar uiteindelijk kwam Michael er vanaf met een werkstraf van zestig uur.

Toch leerde Michael zijn lesje niet, want vorig jaar werd hij weer door de politie opgepakt. Hij handelde in nepkleding en werd naar eigen zeggen hard aangepakt door de politie. Verder kwam hij uitgebreid in de media door de ruzies met Samantha de Jong en de veelbesproken breuk met Naomi Dijkstra.

Deze week haalde Michael weer het nieuws omdat hij staande werd gehouden door de politie die vervolgens duizend euro aan contant geld in beslag nam.

Boek schrijven

Genoeg voer om een heel boek over te schrijven, en dat is precies wat Michael van plan is in het nieuwe jaar. De realityster heeft nog niet veel gedeeld over zijn leven voordat hij bekend werd, en dat wil hij ook graag in zijn boek schrijven. Michael zoekt nog altijd een uitgever voor zijn boek, en heeft daarom de hulp van zijn volgers ingeschakeld. ,,Ik ga dus een boek schrijven over de rollercoaster van mijn leven. Ben op zoek naar een uitgever”, schrijft hij in Instagram Stories.

Meer DenD