Trots: Michiel Huisman speelt grote rol in Netflix-serie

Door: Caroline Vlietstra
14-06-2017

En weer heeft hij een flinke rol binnen! Nederlands trots, acteur Michiel Huisman, is door Netflix gestrikt voor een rol in de nieuwe serie The Haunting of Hill House. Dat meldt The Hollywood Reporter.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De serie is gebaseerd op het gelijknamige horrorboek uit 1959, over vier mensen die een huis delen en allemaal hun eigen bovennatuurlijke ervaringen hebben. Het boek werd twee keer verfilmd, de laatste maal onder de naam The Haunting, met Liam Neeson, Catherine Zeta-Jones en Owen Wilson.

Als eerste gecast

Michiel speelt in de serie de rol van Steven Crane, schrijver van boeken over bovennatuurlijke zaken, waaronder zijn memoires over de tijd die zijn familie in het beruchte huis doorbracht. De acteur is als eerste gecast, wie zijn collega’s worden is nog niet bekend.

De 35-jarige Nederlander heeft inmiddels een imposant Hollywood-cv opgebouwd. Hij heeft een vaste rol in Game Of Thrones en speelde daarnaast onder meer in series Treme, Orphan Black, Harley And The Davidsons en hij had een grote rol in de film The Age Of Adaline, met Blake Lively en Harrison Ford.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD