Miljuschka spreekt zich uit over oom Holleeder

Door: Mees Botschuijver
08-04-2019

Normaal gesproken praat Miljuschka Witzenhausen niet over haar oom, Willem Holleeder. Maar na een vraag van een fan heeft ze het zwijgen verbroken.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Op haar Instagram krijgt Miljuschka de vraag wat ze ervan vindt dat ze familie is van de beruchte crimineel. Ze geeft heel openhartig antwoord op deze vraag. Zo schrijft ze de fan terug: ,,Ik krijg hier altijd veel vragen over. In principe praat ik er niet over. Ten eerste zie ik mijzelf als de dochter van Astrid Holleeder. Ten tweede is het zo’n groot verhaal dat je er bijna niks meer naast kan zijn. Iedere voorpagina, het journaal of praatprogramma besteedt er meer dan eens aandacht aan. Het is moeilijk, pijnlijk, traumatisch en niet uit te leggen. Maar boven alles hou ik intens veel van mijn moeder en ben ik trots op haar. Zij heeft het het beste omschreven in haar boeken. Dus wil je weten hoe het voelt? Lees dat.”

Strijder

Als laatst schrijft Miljuschka het volgende: ,,Maar ik ben heel dankbaar dat ik heb leren doorzetten. Iedereen situatie geeft je een les en kracht. Daar geloof ik in. Ik ben een strijder erdoor geworden.”

Meer DenD