Moddergooien ‘Scheetjes’ gaat verder: emotionele Hans reageert

Hans reageert
Door: Charlotte Wijnen
28-09-2021

‘De Scheetjes’ Hans en Karin lijken niet in goede harmonie uit elkaar te gaan. Karin deed al uitgebreid haar verhaal over de scheiding en zei dat Hans al een nieuwe liefde heeft gevonden. Maar dat is volgens Hans complete onzin.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Het ging nergens om’

Karin zei in gesprek met RTL Boulevard dat ze geen hoop meer heeft in een liefdeshereniging met Hans. ,,Ik kan niet eens meer terug, ook al zou ik willen. Er is te veel gebeurd gewoon”, zei Karin. ,,Eigenlijk heeft hij mij gewoon weggestuurd. Het ging nergens om.” Volgens haar kwam Hans te laat thuis waar Karin boos om werd. Vervolgens spraken ze drie dagen niet met elkaar.

Geen nieuwe liefde

Maar volgens Hans is het verhaal heel anders. Karin zou hem juist hebben laten zitten door alleen op vakantie te gaan. En dat terwijl hij in het ziekenhuis lag. ,,In maart hadden we die vakantie al geboekt en ze was niet van plan om het uit te stellen”, zegt hij tegen radiozender Paradise FM. ,,Toen heeft ze me gewoon in de steek gelaten. Daar was ik niet zo blij mee.”

En dat Hans een nieuwe liefde zou hebben, is volgens hem complete onzin. ,,Nee echt waar niet. Ik hou van Karin”, zegt Hans huilend. De vrouw om wie het zou gaan is gewoon een vriendin die getrouwd is. ,,Ik vraag elke dag aan Karin: ‘Kom naar huis’, maar ze komt niet.”

Meer DenD