,,Moeder Cristiano Ronaldo ligt in het ziekenhuis”

Ronaldo
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

De moeder van profvoetballer Cristiano Ronaldo is volgens verschillende Portugese media vanochtend opgenomen in het ziekenhuis. Maria Dolores Aveiro zou na een beroerte met spoed zijn opgenomen.

Het leven gaat niet altijd over rozen

Het leven van de moeder van Ronaldo gaat niet zonder slag of stoot. Ze groeide op in een arm gezin en verloor op vroege leeftijd haar moeder en werd vervolgens naar een weeshuis gestuurd. Daar werd ze mishandeld.

Wegens haar gebrek aan geld en de moeilijke relatie die ze had, zou ze hebben overwogen abortus te laten plegen toen zij zwanger was van Cristiano. Dat heeft zij uiteindelijk niet gedaan: ,,Al snel was hij iedereens lievelingsbroertje.”

In 2007 overwon Maria borstkanker. En afgelopen jaar maakte zij bekend opnieuw getroffen te zijn door deze vreselijke ziekte. Maria heeft in haar leven dus al veel te stellen gehad met haar gezondheid, en heeft als klap op de vuurpijl vanochtend ook nog eens een beroerte gehad. Zij verblijft volgens VTBL nu in een ziekenhuis in Madeira.

Speelt Ronaldo morgenavond mee?

De toestand van de moeder van deze wereldberoemde voetballer zou inmiddels stabiel zijn. Wel krijgt zij nog een aantal testen voor haar kiezen om alles nog een keer te controleren.

Toen Ronaldo te horen kreeg dat zijn moeder een beroerte had gekregen, is hij volgens VTBL gelijk op het vliegtuig richting Portugal gestapt. Morgenavond zou Ronaldo met Juventus, de club waar hij speelt, moeten spelen tegen AC Milan in de Coppa Italia. Dit is bekervoetbal in Italië. Of hij hierbij aanwezig zal zijn is nog de vraag.

Tags

BEROERTECRISTIANOCRISTIANO RONALDORONALDOVOETBALVTBLZIEKENHUIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck