Moeder Famke Louise openhartig over baby Ronnie Flex

Door: Tanja Brouwer
06-11-2018

De foto die Ronnie Flex vorige week op Instagram plaatste zorgde voor veel ophef. Op de 3D-echofoto staat een foetus, dat het kindje is van de rapper. De moeder is al zo’n dertig weken zwanger, maar wíe de moeder is, is niet bekend. Famke Louise zou naar verluidt een relatie hebben met Ronnie Flex, en dus wezen alle vingers naar haar.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Drankje

Hoewel Famke (19) nog steeds ontzettend slank is en in de zomer nog heeft meegedaan aan Expeditie Robinson ging toch het gerucht dat zij de moeder is van Ronnies kind. Zelf deed Famke er namelijk nogal geheimzinnig over, en wilde niet inhoudelijk ingaan op de geruchten dat zij de moeder is.

Maar haar eigen moeder, Marja Koster, maakt nu eindelijk een einde aan alle geruchten en onduidelijkheid. Famke is niet zwanger. ,,Het is allemaal onzin. Ik word hopelijk wel oma, maar nu nog niet. Ze ziet er overduidelijk niet zwanger uit en drinkt ook een drankje. Als ze zwanger zou zijn, zou ze dat niet doen”, dat zegt Marja tegen RTV Noord. 

Babybuikje

Wie dan wél de moeder is van het ongeboren kind is onduidelijk. Er worden ook namen genoemd van andere vrouwen, maar ook zij hebben onlangs nog afbeeldingen geplaatst op Instagram waarop ze duidelijk geen babybuikje hebben. Ronnie is ieder geval heel erg blij met de komst van de kleine. Want hoewel het niet gepland was, is hij echt klaar om vader te worden.

https://www.instagram.com/p/BpjjzvvjaJk/

 

Meer DenD