Moeder Glennis Grace over moeizame band: ‘Jaren geen contact’

Door: Charlotte Wijnen
14-10-2021

Glennis Grace en haar moeder kunnen het niet altijd even goed met elkaar vinden. In ‘Rooijakkers over de vloer’ vertellen ze openhartig over de moeizame band die ze met elkaar hebben. ,,We zijn allebei heethoofden en dat botst uiteindelijk.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Heethoofden

Art Rooijakkers gaat in zijn programma langs bij Glennis Grace en haar moeder. Wanneer hij naar de moeizame band vraagt, reageert de moeder van Glennis: ,,Goed, beter geworden.”

Want dat was een tijdje wel anders. ,,Ze zeggen als je veel op elkaar lijkt, dat je veel botst. We waren allebei best wel heethoofden”, gaat haar moeder verder. Glennis is het daarmee eens. ,,Dat botst natuurlijk uiteindelijk.”

En dat Glennis een ‘heethoofd’ is, wordt de laatste tijd door meerdere bevestigd. Zo liet Stephanie Tency onlangs weten al een aantal keer ruzie met haar gehad te hebben. Ze noemt de zangeres een verknipt en asociaal persoon. ,,Mensen komen naar mij toe dat en zeggen dat ze hetzelfde hebben meegemaakt. Dus wat dat betreft heb ik geen ongelijk”, zei Stephanie tegen Shownieuws.

Jarenlang geen contact

Tussen Glennis en haar moeder botste het zó erg dat ze elkaar een aantal jaar niet hebben gezien en gesproken. ,,Daardoor hebben we elkaar een poos niet bekeken. En dat wil je niet meer. Dat doet zoveel pijn”, vertelt de moeder.

,,Het duurde zo’n drie a vier jaar. Dat was geen fijne periode”, laat Glennis weten. ,,Ik zeg wel altijd, soms moet je gewoon even uit elkaar gaan voor een langere periode om weer dichter bij elkaar te komen. En ik denk dat dat bij ons wel het geval is geweest.”

Meer DenD