Moeder Nikkie geeft update over mentaal welzijn

Nikkie Tutorials
Door: Tanja Brouwer
12-08-2020

Nikkie de Jager kreeg afgelopen weekend de schrik van haar leven toen er bij haar werd ingebroken en zij en haar vriend een pistool op zich gericht kregen. Saskia Spee, de moeder van de wereldberoemde Youtuber, geeft een update over hoe het nu met haar dochter gaat.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Mentaal niet oké’

Op Instagram maakte Nikkie bekend dat zij en haar vriend Dylan niet gewond zijn. Uiteraard zijn ze wel heel erg geschrokken. De komende dagen is Nikkie ook niet van plan iets te posten op Instagram, maar moeder Saskia doet dat wel: ,,Lieve allemaal, hier even een update van ons. Vanuit een geweldige leuke verjaardag zijn wij in een complete nachtmerrie beland!!! Het is verschrikkelijk heftig wat er is gebeurd, dat is niet te beschrijven. Fysiek zijn ze oké maar mentaal zeker niet”, schrijft de vrouw bij een foto van haar en haar dochter. ,,We zijn zoveel mogelijk bij ze en proberen ze waar dan ook te ondersteunen bij wat er ook allemaal geregeld moet worden. Ik ben zo verschrikkelijk trots op allebei hoe ze zich hier doorheen slaan!!”

Saskia benadrukt dat het flink wat tijd gaat kosten voordat Nikkie en Dylan zich weer mentaal goed gaan voelen. Ook bedankt ze de duizenden fans die Nikkie heel veel sterkte hebben gewenst.

Daders

Tot op heden is er geen spoor van de daders gevonden. De politie roept mensen op die meer weten over deze zaak om zich te melden.

Meer DenD