Moeder van baby Ronnie Flex groot geheim!

Door: Sinem Toprak
30-10-2018

Ronnie Flex wordt papa! Ronnie deelt het babynieuws op Instagram: ,,Ook al was je niet zo gepland, je bent zwaar welkom!’’ Maar wie is de moeder van de baby?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De enthousiaste papa deelt een echofoto op Instagram en schrijft eronder: ,,Heb dit even voor mezelf gehouden, omdat de situatie best wel complex is.” Ondanks de ingewikkelde situatie kan Ronnie niet wachten op zijn kleine: ,,Dit is wel het mooiste wat me is overkomen en ik hou nu al super veel van je! Ook al was het niet zo gepland, je bent zwaar welkom. We wachten op je, chosen one.”

Groot geheim

Wie de moeder van de baby is, is een groot geheim. Ronnie wil dit voorlopig voor zichzelf houden en maakt ook duidelijk dat het gerespecteerd moet worden: ”Ik wil iedereen vragen om de privacy van mijn baby mama te respecteren. Ik doe voor de rest ook geen interviews of statements hierover.”

Op de echo die 3 oktober is gemaakt is te zien dat de vrouw 27 weken zwanger is, dus wordt er geschat dat ze al 30 weken in verwachting is.

Famke Louise

Pas geleden heeft Famke Louise opnieuw haar relatie met Ronnie Flex bevestigd op Instagram, want de liefde tussen het stel is duidelijk te zien op de foto. 

Waarschijnlijk is Famke niet de moeder van het kindje. Als dat wel zo zou zijn, zou ze waarschijnlijk al lang een beginnend babybuikje hebben. Ronnie had voor Famke Louise een relatie met Robin Roxette. Deze duurde zeven jaar, en veel mensen beweren dan ook dat zij de moeder is van Ronnie’s kind. Volgens andere bronnen bestaat de kans dat ene Candice de moeder zou zijn want ook daar heeft Ronnie volgens de bronnen een relatie mee gehad.

Reacties

Onder de foto barst het los van de reacties. Ook de volgers zijn nieuwsgierig en in de war:  ,,Huh?” Een ander schreef: ,,Wie is de moeder?” Ronnie heeft naast alle vragen ook veel felicitaties gehad.

https://www.instagram.com/p/BpjjzvvjaJk/?utm_source=ig_embed

 

https://www.instagram.com/p/BEQ4PzWuJUC/?utm_source=ig_embed

 

Meer DenD