Moeder van Juice Wrld bevestigt drugsverslaving

Door: DitjesDatjes
12-12-2019

De zondag overleden Juice Wrld worstelde inderdaad met een drugsverslaving. De moeder van de 21-jarige rapper bevestigt in een verklaring aan TMZ dat haar zoon verslaafd was aan medicijnen. De Amerikaan hintte al vaker op zijn drugsgebruik in zijn muziek.

Carmella Wallace laat weten gebroken te zijn door het verlies van haar zoon Juice Wrld, die werd geboren als Jarad Anthony Higgins. “We hielden met ons hele hart van Jarad en kunnen niet geloven dat onze tijd met hem zo kort is geweest. Zoals hij al vaker in zijn muziek aangaf en deelde met zijn fans, worstelde Jarad met een medicijnverslaving”, schrijft ze ook namens de rest van de familie.

De familie hoopt dat het verhaal van de rapper anderen kan inspireren. “We hopen dat de gesprekken die hij in zijn muziek is gestart en zijn nalatenschap anderen kan helpen hun problemen te overwinnen. Dat was wat hij het allerliefste wilde.”

Juice Wrld overleed nadat hij onwel was geworden op de luchthaven Chicago Midway. De officiële doodsoorzaak is nog onbekend maar er wordt gespeculeerd dat de rapper een overdosis drugs had genomen. In zijn privévliegtuig werd marihuana en vloeibare codeïne aangetroffen.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen