Moederdag viel Elianne Zweipfenning zwaar: ‘Had het me anders voorgesteld’

Elianne had er rot moederdag na een rot week
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Elianne Zweipfenning heeft een emotioneel weekend achter de rug. In een bericht op Instagram liet ze weten dat Moederdag haar zwaar viel. ,,Ik had het me anders voorgesteld.”

Het was gisteren Moederdag en Elianne, die twee kinderen met haar ex Thomas Berge heeft, liet van zich horen op Instagram. ,,Vandaag een commerciële dag waar je bijna niet omheen kan: Moederdag”, begon Elianne haar bericht.

Zwaar

Haar Instagram stroomde vol met moeders die door hun partners in de watten werden gelegd en dat vond Elianne, die de breuk met Thomas Berge nog aan het verwerken is, lastig om te zien. ,,Iedereen post foto’s en filmpjes. Ik had me deze dag toch heel anders voorgesteld een tijd geleden. Ondanks dat ga ik proberen te genieten van mijn twee kleine baby’s die me elke dag zoveel liefde geven.”

Moederdag

Ook zette ze haar eigen moeder in het zonnetje. ,,Een oma die er altijd is, niet alleen voor haar kleinkinderen maar ook voor mij”, schreef Elianne. Vervolgens somde ze op wat haar moeder allemaal voor haar en haar kleinkinderen doet. ,,Dat is de oma die mijn moeder is en daar zal ik haar eeuwig dankbaar voor zijn.”

Ruzie

Vorige week meldde Juicechannel dat het volledig geëscaleerd is tussen Elianne en Thomas Berge. Elianne ging de woning van haar ex binnen om de laatste spullen van haar en de kinderen op te halen, maar daar was de zanger niet blij mee. Hij zou op camera’s hebben gezien dat Elianne in het huis was en is toen direct die kant op gekomen. Vervolgens zou het helemaal uit de hand zijn gelopen. ,,Hij is toen hij binnenkwam begonnen met kleren op haar te gooien en heeft haar daarna naar de grond geslagen”, schreef Juicechannel onder meer.

Ontkenning

Thomas ontkende vervolgens dat hij zijn ex heeft mishandeld. ,,Ik heb mijn ex nog nooit geslagen en ik zal dit ook nooit doen, wat ze ook over mij zegt. Ze is de moeder van mijn kinderen”, zei de zanger tegen RTL Boulevard. Daarop antwoordde Elianne weer dat ze zich niet herkende in de ontkenning van haar ex.

Tags

ELIANNE ZWEIPFENNINGTHOMAS BERGE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck