Moedermaffia levert kritiek op Meghan Markle

Door: DitjesenDatjes
11-07-2019

Meghan Markle is nog maar twee maanden geleden voor het eerst moeder geworden. De vrouw van prins Harry moet overduidelijk nog even wennen aan het moederschap, want nieuwe foto’s die zijn gemaakt op Wilbledon laten zien dat Meghan Archie nog wat onwennig vasthoudt.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Shape

Veel begrip van moeders kan Meghan niet verwachten, want alleen al op het Instagrambericht van Dailymail schrijven tientallen vrouwen dat Meghan veel dingen verkeerd doet. Ze houd het kind verkeerd vast, en sommigen noemen het zelfs ‘eng’. Daarnaast vinden een aantal het onverantwoord dat Meghan Archie geen hoedje tegen de zon heeft opgedaan en vragen ze zich af waarom het jongetje geen sokjes aanheeft. Tot slot zijn er nog een aantal mensen die reageren op de kleding die Meghan draagt. Duidelijk is dat Meghan nog niet helemaal terug in ‘shape’ is, en daarom heeft besloten een iets wijdere jurk aan te trekken. Een aantal volgers hebben het over een ‘tent’.

Voor Meghan zullen de negatieve reacties misschien wel heftig zijn. Het is namelijk de eerste keer dat zij samen met haar zoontje in het openbaar is verschenen. ,,Meghan is gewoon een nieuwe moeder. Ik zou willen dat mensen haar met rust lieten”, schrijft iemand bij de post van Dailymail, die het duidelijk verschrikkelijk vindt dat anderen hun negatieve mening geven. ,,Ik kon in het begin mijn baby ook niet op de juiste manier dragen”, laat een andere moeder weten.

Meer DenD