Moet Wilfred Genee het veld ruimen?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

De mannen van Veronica Inside hebben wel vaker onenigheid en trammelant meegemaakt aan tafel, maar nu lijkt de verzoening nog ver weg. Hoewel eerst de vinger werd gewezen naar Johan Derksen, spreekt men nu ook over een mogelijk vertrek van Wilfred Genee. De optie voor een nieuwe presentator is bij Talpa neergelegd, aldus AD-columniste Angela de Jong. Is het vertrek van Genee nabij?

‘Dit zal nooit meer goedkomen’

René van der Gijp en Johan Derksen maakten afgelopen week duidelijk dat het ‘nooit meer goed zal komen.’ Ook Genee deed zijn zegje en maakte duidelijk dat hij boos en in de war is. ,,Ik heb geen idee waar het zo is misgegaan”, en ,,Ik voel de grond onder mijn voeten wegzakken”, waren enkele uitspraken van de presentator.

Wordt dit de vervanger van Genee?

Vanwege het succes van Veronica Inside is het niet heel aannemelijk dat het programma abrupt ten einde zal komen. Volgens Angela de Jong is het wel mogelijk dat ze verder gaan met een andere presentator. Onder andere Wytse van der Goot, sportverslaggever bij o.a. FOX Sports werd genoemd als mogelijke opvolger van Genee.

Andere oplossing

De mannen hebben zoals vermeld wel vaker onenigheid gekend. Maar nu lijkt de verzoening toch lastiger dan ooit. Een andere oplossing, los van een nieuwe presentator, zou een charmeoffensief van Genee zijn.

Tags

DerksenGeneeJohan DerksenRene van der GijptalpaTalpa NetworkTalpa TVVan der GijpVeronicaVeronica Inside

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie