Molloten weten wie er uit de lift stapt

Door: DitjesenDatjes
21-01-2019

De tweede aflevering van Wie is de Mol eindigde zaterdag in een cliff hanger. Nog twee kandidaten moesten hun scherm te zien krijgen, waarvan één groen, en één rood. Terwijl de ene direct door naar huis moet, stapt de ander uit de lift, en sluit zich aan bij de rest van de groep. Maar wie dat is, is onduidelijk.

Scherm

Tijdens de test zitten alle kandidaten in hun eentje bovenop een flatgebouw. Het is laat in de avond, en pikdonker. Maar beneden hun branden duizenden lampjes in de Colombiaanse stad Medellín. Nadat ze de test in hebben gevuld, moet ze zelf op enter drukken. Niet Rick verteld hen dus de uitslag, want nadat ze op enter hebben gedrukt, verschijnt hun scherm. Bij acht groen, en bij één rood. Stuk voor stuk krijgen de kandidaten een groen scherm te zien, en een grote lamp die zich bij hun op het dak bevindt, springt op groen. Van twee kandidaten kregen kijkers níet hun uitslag te zien; Robèrt en Nikkie.

Tweets

Toch zijn er ‘molloten’ die beweren dat zij zeker weten of Robèrt of Nikkie de lift uitstapt. Zij hebben de beelden tientallen keer bekeken, en komen (bijna) allemaal op dezelfde conclusie uit: Nikkie is uit het spel. Robèrt zit erin. In een aantal Tweets leggen de fans uit

https://twitter.com/RCLampie/status/1086751678035124224

 

 

 

Meer DenD