Monica Geuze beleeft bijzonder moment met ex-vriend

Door: Julia Zendman
03-12-2022

Afgelopen donderdag deelde Monica Geuze in haar Instagram Story een mooi kiekje van Zara-Lizzy, ex-vriend Lars Veldwijk en zichzelf. Een bijzonder moment.

„Zo dankbaar en fijn dat ouderschap ook los van elkaar naast én met elkaar kan bestaan!”, schrijft Monica bij de foto van Zara-Lizzy met beide ouders.

Relatie

Op 12 juli 2018 werden Lars en Monica ouders van hun dochter Zara-Lizzy Noé. Een ruim jaar later strandde de relatie tussen de twee, maar Monica liet weten dat er geen sprake was van ruzie en dat ‘hun prachtige dochter voor beiden altijd op nummer 1 zou staan’. Een paar maanden later vertrok Lars voor zijn voetbalcarrière naar Zuid-Korea, waar hij nu nog steeds speelt en het grootste gedeelte van de tijd woont. Monica vertelde in oktober in haar vlog al eens hoe blij ze is dat zij en Lars ondertussen goed met elkaar omgaan. „Ik realiseerde me ineens dat we op zo’n vriendschappelijke en respectvolle manier met elkaar om kunnen gaan en dat is heel lang niet zo geweest.” Dat het weer helemaal koek en ei is tussen die twee, bevestigd Monica nu met deze lieve foto!

Meer DenD