Monica Geuze eerlijk over cosmetische ingrepen: ‘Ik was niet blij’

Monica Geuze
Door: DitjesDatjes
01-04-2021

Monica Geuze heeft er geen geheim van gemaakt dat zij haar lippen regelmatig liet vergroten met fillers. Nu blijkt dat zij ook een borstvergroting heeft laten doen. Dit onthult zij in haar nieuwe boek Unreleased.

De fillers kwamen Monica op een gegeven moment de neus uit en zij besloot ze te laten verwijderen. Toch blijkt de influencer niet volledig puur natuur te zijn nadat zij filler-vrij was…

Borstvergroting

Na jarenlang onzeker te zijn over haar borstomvang besloot Monica toch de knoop door te hakken. ,,Ik heb ontzettend veel research gedaan en ben in verschillende klinieken bij diverse artsen op intake geweest”, vertelt ze in het boek. “Toch durfde ik niet.”

De influencer zette toch door en liet ‘een bescheiden maatje’ plaatsen. In eerste instantie was zij erg blij met het resultaat. ,,Tot op een gegeven moment mijn borsten pijn begonnen te doen en het leek alsof ze begonnen te zwellen. Ik vroeg me af of er iets fouts was gegaan en of ik toch rustig aan had moeten doen tijdens mijn herstel”, schrijft ze in haar nieuwe boek. Er bleek echter iets heel anders aan de hand te zijn. ,,Niets was minder waar: ik bleek zwanger.”

Verwijderen

Na de komst van haar dochtertje Zara-Lizzy kreeg de 25-jarige influencer erg last van haar borsten. ,,De stuwing begon en mijn borsten werden keihard en pijnlijk”, schrijft zij in haar nieuwe boek.

Ook na de pijn was Monica ongelukkig met de sporen die haar zwangerschap had achtergelaten. ,,Toen mijn melkproductie stagneerde nam het volume van mijn borsten af en werd het steeds meer loshangend vel versierd met striae. Je kunt je voorstellen: ik was niet blij.”

Het ging van kwaad tot erger. ,,De huid rondom mijn borsten was dusdanig opgerekt dat mijn implantaten gewoon draaiden als ik voorover of opzij leunde.” Haar chirurg omschreef haar implantaten als ‘een kiezelsteen in een sok’. Hierna liet Geuze haar implantaten verwijderen.

Meer DenD