Monica Geuze laat nieuwe ‘vlam’ zien

Monica Geuze|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Na de break met voetballer Lars Veldwijk in november 2019, heeft Monica Geuze nu een nieuwe liefde. De 25-jarige vlogger deelt voor het eerst een foto van haar nieuwe liefde op Instagram. Monica geeft aan zeker te weten dat dit ‘haar ware’ is. 

‘Dit is het’

,,Ik kan niet uitleggen hoe het voelt, maar als ik hem een knuffel geef dan weet ik gewoon: dit is het”, legt Monica uit in de meest recente aflevering van ‘Like Monica’. Eerder in de serie kwam haar nieuwe liefde Robbert al steeds meer in beeld. De vlogger had toen nog ruzie met ex-vriend Lars Veldwijk. Lars en Monica hebben samen dochtertje Zara-Lizzy en hij was er niet van gediend dat er roddels rondgingen over Monica en een nieuwe vriend.

Heel anders dan voorgaande ‘mannen’

Robbert leidt een heel ander leven dan de voorgaande liefdes van Monica. Zo was haar eerste publiekelijke relatie jaren geleden met rapper Lil’ Kleine. Na de breuk vond Monica liefde bij voetballer Lars Veldwijk. Misschien is Robbert, juist doordat hij niet in de schijnwerper staat, inderdaad voor Monica de ware…

Bron: Instagram Monica Geuze

Break van vloggen

Eerder schreven we dat Monica een break neemt van het vloggen. Hoe lang die rustpauze gaat duren is nog niet bekend. De 25-jarige moeder richt zich voorlopig even op haar familie, sieradenlijn, cosmeticalijn en de serie ‘Mind over Madness’ met Kaj Gorgels. En op haar nieuwe liefde natuurlijk.

Tags

GEUZEKAJ GORGELSLARS VELDWIJKLIL' KLEINEMONICAMONICA GEUZEROBBERT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck