Monique geeft vreemdgaan André toe

Door: Tanja Brouwer
18-08-2020

Wat gebeurde er precies tijdens de vakantie van André Hazes, Bridget Maasland en Monique Westenberg op Curaçao? Die vraag is nooit duidelijk beantwoord. Tot nu! Monique geeft openheid van zaken.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Toilethokje

Voordat André en Bridget op vakantie gingen naar het eiland waren ze nog stapelverliefd op elkaar. Ze posten regelmatig foto’s waarop ze zwoel in elkaars ogen keken. Na de vakantie was hun relatie plotseling uit, maar wat er precies gebeurd was is nooit duidelijk geworden.

Wat bijna zeker was, was dat Monique er iets mee te maken had. Zij en André werden vaak samen gezien en liepen zelfs een toilethokje samen uit, naar eigen zeggen om samen hun zoontje te helpen. Monique maakt nu eindelijk duidelijk wat er precies gebeurd is.

Zoen op mond

,,André kwam kleine André halen op het strand; hij kwam aanlopen en er sloeg in één keer een vonk over. Ik schrok heel erg en dacht: wat is dit? Hij gaf me een kus op mijn mond, waarvan ik ook schrok. Later legde hij uit: ‘Ik kwam aangelopen en ik voelde een vonk”, zegt Monique in de Beau Monde.

Monique schrok van de actie van haar ex-vriend. ,,Ik voelde van alles in mijn hart en tegelijkertijd had ik een ego dat zei: Ben je niet goed bij je hoofd, je gaat hem toch niet terugnemen?”

Uiteindelijk besloot Monique dus toch om André nog een kans te geven, en met succes: de twee zijn al enkele maanden weer gelukkig samen en André lijkt eindelijk de rust te hebben gevonden om meer bij zijn gezin te zijn.

Bridget Maasland is weer single, en zou geen contact meer hebben met André maar wel zijn moeder Rachel.

Meer DenD