Monique geeft zich bloot

|Andre en Monique|Monique
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

André en Monique hoeven nog maar een aantal weken te wachten tot ze hun baby kunnen ontmoeten. De buik van Monique blijft groeien, en met het kindje gaat het ook goed. Monique is al 38 jaar, maar ziet er fantastisch uit. Ze is dan ook best trots dat ze er nog zo goed uit ziet. Daarom vond ze het tijd om zichzelf een beetje bloot te geven. Op haar Instagram-account plaatst ze een foto van zichzelf in bikini tijdens haar vakantie met André in Bangkok. Onder de foto zet ze de volgende tekst:

 
Nog een paar weekjes te gaan en dan mogen we eindelijk ons kleintje ontvangen. Tot nu toe heb ik een hele fijne zwangerschap gehad. Ik voel me al die maanden héél goed en had van te voren niet gedacht dat ik mezelf nog best een “lekkere chick” zou vinden tijdens het groeien, maar ik straal en daar ben ik dankbaar voor. Daarom durf ik ook best één foto’tje te plaatsen als deze, omdat ik trots ben. Trots op dat ik mama mag worden van, voor ons, een wondertje.

 
In oktober verwachten ze een jongetje. Zullen ze hem net als zijn vader en opa de naam André geven? We weten het over een paar weken…

 

Monique
Instagram: @moniquenoell

 

Andre en Monique
Instagram: @andrehazesjr

Tekst: Rebecca Freeling

Tags

ANDRÉANDRÉ HAZES JR.BABYBABYBUIKBIKINIBLOOTLIEFDEMONIQUEMOOINAAKTPRACHTIGVAKANTIEVROUWZWANGERZWANGERSCHAP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck