Monique Westenberg herdenkt ‘haar koningin’

Monique herdenkt haar koningin
Door: Charlotte Wijnen
27-11-2021

Monique Westenberg heeft een emotionele dag achter de rug. Ze herdacht haar ‘koningin’, die gisteren twee jaar geleden overleed. ,,Wat mis ik je in mijn leven.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Steun en toeverlaat

Het is twee jaar geleden dat Monique afscheid moest nemen van haar oma Corrie, die 88 jaar is geworden. Corrie werd bekend bij het grote publiek na haar optreden in de realitysoap van de familie Hazes.

Voor Monique was haar oma haar grote steun en toeverlaat. ,,Al twee jaar aan de andere kant en tegelijkertijd ben je nu altijd zo dichtbij”, schrijft ze emotioneel in haar Instagram Stories met een prachtige foto van Corrie erbij. ,,Dat weet ik, dat voel ik! Je stuurt me en begeleid me en daar haal ik zó veel kracht uit, maar God wat mis ik je in mijn leven. Zo onbeschrijfelijk veel. Mijn alles, mijn Koningin.”

Meer DenD