Monique Westenberg verklapt ‘per ongeluk’ in welk hotel ze zit

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Monique Westenberg, de knipperlichtpartner van André Hazes, wil ver weg van de roddelpers blijven en privé tijd doorbrengen met haar gezin. Daarom zijn zij nu met z’n drieën op vakantie. Maar ondertussen verklapt ze nota bene zélf in welk Thais hotel ze verblijven. Zou ze gevonden willen worden?

Het is voor de tweede keer in korte tijd dat het gezin op vakantie is. Tijdens hun vorige reis werden ze in hun resort in Florida ‘betrapt’ door een paparazzo van de Privé. Toen ging ook al het gerucht dat Monique zelf de Privé-fotograaf zou hebben getipt over hun verblijf plek. Dit zou ook enige onenigheid hebben opgeleverd tussen André en Monique.

Duizend procent zeker 

Volgens Privé was er toen geen enkele andere Nederlander in dat resort, dus dat het blad André en Monique uitgerekend in hun resort wist te vinden was wel héél toevallig. Volgens Story-baas Guido den Aantrekker is het duizend procent zeker dat Monique de Privé heeft ingelicht. 

En nu is het knipperlichtkoppel deze week dus weer op vakantie. Ze zijn dit keer geruisloos uit Nederland vertrokken, maar op een Thais vliegveld zijn ze gelijk gespot. 

Duidelijk waar Monique op uit is 

Monique heeft nu een foto gedeeld vanuit het resort waar zij met André en hun zoontje verblijft. Op deze foto zijn erg opvallende kenmerken van het hotel te zien, waardoor een simpele zoekactie op Google duidelijk maakt dat ze in het SALA Samui Chaweng Beach Resort zitten. 

Is dit een domme fout van Monique geweest, of weet zij precies waar ze mee bezig is? Volgens volgens Story-baas Guido is het duidelijk waar Monique op uit is. “Denken jullie dat Monique Westenberg, qua dit soort foto’s van herkenbare hotels, graag door de vaderlandse pers gevonden wil worden in Thailand waar ze met André Hazes vanwege hun zoontje (5) met vakantie is, of gaat wel?”, vraagt hij cynisch aan zijn Twitter-volgers.

Tags

ANDRÉ HAZESMONIQUE WESTENBERGTHAILANDVAKANTIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck