Monique Westenberg voelt aanwezigheid van doden

Door: Hans Jacobs
12-03-2019

Monique Westenberg heeft een zwaar jaar achter de rug. Zij verloor namelijk naast haar stiefmoeder ook haar trouwe viervoeter Dunya. Ze deelde 14 jaar met de hond.

Het overlijden van het beestje zorgt nog steeds voor flink wat emoties.  ,,Het was een hele speciale dag. Ik ben maanden bezig geweest en nu is het eindelijk zover” Ik denk dat ze er vandaag wel bij is. Onderweg heb ik tegen haar zitten kletsen en vroeg ik ook ‘kom alsjeblieft even langs.’ Ik geloof in zielen die om me heen zijn, en ik geloof dat Dunya hier aanwezig was”, vertelt Monique geëmotioneerd.

Boek

Monique heeft haar beestje nu nog een keer tot leven gebracht. Ze bracht namelijk een kinderboekje uit over Dunya. Ze krijgt er veel positieve reacties op. ,,Ik had dit nooit verwacht, ik dacht als ze overlijdt dan houdt het op. Maar ik kreeg zoveel mooie reacties dat ik dacht daar ga ik wat mee doen.”

Verder hoopt Monique dat er nog een aantal animatie videos van het beestje gemaakt gaan worden. De tekeningen voor het boekje zijn namelijk door een animatie bedrijf gemaakt.

Meer DenD