Monique wuift zorgen om zoontje weg

Door: Tanja Brouwer
26-07-2019

Iedere keer als Monique Westenberg een foto op Instagram post, krijgt ze kritiek. Het maakt eigenlijk niet uit wat er op de foto te zien is of wat ze erbij schrijft. Ook nu zijn er volgers die het nodig vinden negatief te reageren, maar Monique heeft besloten van zich af te bijten.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Zwembandjes

Tijdens dit hete weer is zwemmen natuurlijk het lekkerste wat er is. Ook het gezin van volkszanger André Hazes is langs het water te vinden, maar omdat kleine André nog geen zwemdiploma’s heeft moet hij natuurlijk zwembandjes om. En hoe kan het ook anders……de moedermaffia vinden die zwembandjes niet geschikt.

,,Ik krijg allemaal waarschuwende berichten van volgers over de zwembandjes van LekkerZwemmen.nl”, schrijft Monique in een van haar Instagram Stories. ,,k gebruik nu al meer dan een jaar deze bandjes bij André. Iedereen weet ook dat we best regelmatig naar het buitenland gaan, maar ook in Nederland graag zwemmen zodra het mooi weer is en de bandjes dus behoorlijk veel gebruikt worden.” De kritiek van de ‘moedermaffia’ zou zijn ontstaan nadat bekend is geworden dat er een verkeerde productie is gedraaid van de zwembandjes, maar volgens Monique zijn die van haar zoontje wél goed. ,,Ik vind ze heel prettig in gebruik, mijn kind verplaatst zich gemakkelijk, kukelt niet naar voor of achter en krast zichzelf of andere kindjes niet aan scherpe randjes zoals bij de ouderwetse zwembandjes. Daarnaast is het ten alle tijden de verantwoordelijkheid van de ouders om er bij te blijven en je kindje in de gaten te houden. Zo heb ik ook altijd een paar reservebandjes bij me.”

Monique sluit af dat ze de bezorgde berichten waardeert, maar dat ze geen andere bandjes gaat gebruiken.

Meer DenD