Na drama Humberto en Twan, doek valt voor RTL Late Night

Door: Ditjes en Datjes
15-08-2019

Het is definitief: RTL 4 stopt met het programma RTL Late Night. Dit is woensdag bekend gemaakt. Zelfs de opvolger van Humberto Tan en Twan Huys is al bekend: het is de enige echte Beau van Erven Dorens. De naam voor de nieuwe talkshow is kort maar krachtig, namelijk ‘Beau’ en het programma wordt al Late Night 3.0 genoemd. BN’ers geven ook hun mening…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het besmette RTL Late Night

,,Het is een goede keuze van RTL om niet verder te gaan met het besmette RTL Late Night” vindt Mediacourant.

Meningen zijn verdeeld

Olcay Gulsen voelt een Amerikaanse latenightshow aankomen. ,,Veel sneller, moderner, grappiger.” ,,Het is gewoon een sterk merk” laat Caroline Tensen over de naam ‘Beau’ weten. Zij is in ieder geval al een fan. En Peter R. de Vries is er nog niet helemaal uit: ,,Ik weet niet wat ik ervan moet denken. Ik kan alleen maar zeggen dat mijn verwachtingen hooggespannen zijn als het om Beau gaat. Het is natuurlijk een heel getalenteerde presentator die er heel veel zin in heeft en die al een beetje warmgedraaid heeft ook. Ik denk wel dat RTL hiermee hoge ogen kan gooien.”

Première

Dat Beau de ideale vervanger zou zijn bleek al toen hij RTL Summer Night presenteerde in 2017. Veel positieve reacties kwamen destijds zijn kant al op. Toch werd er gekozen voor Twan Huys, wat niet van lange duur was. Op maandag 2 september gaat het programma ‘Beau’ in première.

Meer DenD