Naamswijziging slijterijen Dirk in Super Dirck3

Super Dirck3
Door: Ditjes en Datjes
18-11-2021

De naam van de slijterijen in de supermarktfilialen van Dirk van den Broek wordt omgedoopt tot Super Dirck3.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De huidige slijterijen in de Dirk van den Broek supermarkten zullen met de naamswijziging de komende jaren ook in lijn zijn met de formule van Super Dirck3. Daarmee kunnen klanten rekenen op dezelfde scherpe prijzen en een uitgebreid aanbod gedestilleerd en cadeauverpakkingen. 

Marcel Huizing, algemeen directeur van Dirk van den Broek: ,,Voor ons is de naamswijziging en verdere samenwerking een logische stap. We hebben dezelfde visie als het aankomt op scherpe prijzen en een breed assortiment. Daarnaast vullen we elkaar qua verkooppunten naadloos aan. Ik kijk er naar uit om in de komende jaren samen verder op te trekken.”

Dirck3 behoort inmiddels tot één van de grotere slijterijketens van Nederland. Alle vestigingen hebben dezelfde succesformule. Het zijn grote onderscheidende winkels met een supermarkt-uitstraling waar klanten ook met een winkelwagen terecht kunnen.

Naast de fysieke verkooppunten heeft Dirck3 de laatste jaren een forse groei doorgemaakt in online verkopen. Klanten hebben hetzelfde prijsvoordeel en bezorging is gratis door heel Nederland.

Dirck3 is een zusterbedrijf van supermarktformule Dirk van den Broek. De aankondiging komt krap een maand nadat Dirk van den Broek bekend heeft gemaakt twee nieuwe winkels te openen in februari volgend jaar. 

Meer DenD