Nadège: ‘Meilandjes hebben van mij geprofiteerd’

Nadege
Door: DitjesenDatjes
28-08-2020

Alleen nog deze maand ontvangt de France Nadège salaris van de familie Meiland voor haar schoonmaakwerkzaamheden in het chateau. Toch is ze hier in Nederland op televisie te zien en kijken miljoenen mensen naar haar in Chateau Meiland. Een cent heeft ze daar nooit voor ontvangen.

Het contrast is groot: Martien, Erica en Maxime Meiland wonen sinds kort in een prachtige woonboerderij in de achterhoek en hebben alle luxe om zich heen die ze zich maar kunnen voorstellen. Ondertussen woont Nadège nog steeds in haar kleine appartementje in een slechte wijk en moet ze als ze geen werk vindt, bezuinigen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Het was niet de bedoeling’

Er is geen contact meer tussen de schoonmaakster en de familie Meiland, en het kwam dan ook als een grote verrassing voor Nadège dat ze weer te zien is in het nieuwe seizoen van de familie Meiland. ,,Nog voordat we onenigheid kregen en de coronacrisis uitbrak, hebben we opnames gemaakt dat we aan het kijken zijn voor een nieuw appartement. Ze hebben geprofiteerd van mijn vriendelijkheid”, zegt Nadège nu tegen weekblad privé. ,,Het was helemaal niet de bedoeling dat er een appartement werd gekocht. Dat was alleen voor de televisie. Ik wist ook helemaal niet dat dit nog gebruikt ging worden. Overigens heb ik nooit een euro ontvangen voor de opnamen.”

Net zoals de band tussen Caroline en de Meilandjes, lijkt ook de relatie tussen de bekende familie en Nadège definitief bekoeld. 

Meer DenD