Neemt huisvriend Joop het dáárom op voor Rachel?

Rachel wordt gesteund door huisvriend Joop
Door: Charlotte Wijnen
18-08-2022

Huisvriend Joop Kruis heeft in de ruzie tussen Rachel en Roxeanne partij gekozen voor Rachel. Hij beschuldigt Roxeanne ervan dat het verhaal dat zij vertelde bij de Beste Zangers, volledig uit haar duim is gezogen. Maar klopt het wel wat hij zegt? Volgens geruchten zou hij een reden hebben om het voor Rachel op te nemen…

Slechts een handjevol mensen weet wat er écht gebeurd is in huize Hazes. Huisvriend Joop Kruis, die vroeger vaak over de vloer kwam bij de familie, heeft zich gemengd in de ruzie tussen moeder en dochter.

Joop beschuldigt Roxeanne

,,Ik ben nog steeds woest over wat Roxeanne over haar moeder heeft gezegd”, vertelde hij in gesprek met weekblad Story. ,,En dat iedereen vervolgens ook direct aanneemt dat hetgeen Roxeanne heeft verteld, de waarheid is. Want dat is het niet.”

Volgens hem heeft Roxeanne het verhaal dat ze bij de Beste Zangers heeft verteld, volledig uit haar duim gezogen. ,,Ze heeft altijd gelogen. Als jong meisje en kennelijk is ze dat nog niet verleerd. Ze moet eens in de spiegel kijken.”

Schulden?

Waarom Joop zich geroepen voelt om het voor Rachel op te nemen bleef even onduidelijk, maar de aap lijkt nu toch uit de mouw te komen. Volgens Yvonne Coldeweijer klopt er helemaal niets van wat Joop in het interview heeft gezegd en kletst hij uit zijn nek.

Joop vertelde namelijk ook dat Rachel na de dood van André Hazes de villa in Vinkeveen direct moest verkopen. ,,Omdat er schulden waren. Die verkoop heb ik nog voor Rachel gedaan. Zij woonde daarna met Roxeanne en André, die toen elf en tien jaar waren, in een appartement in Vinkeveen”, zei hij in Story.

Duur cadeau

,,Klopt niet”, reageert Coldeweijer op Instagram. ,,Ze hebben er gewoon nog twee jaar gewoond. Ouders Rachel zijn daar ingetrokken. Er waren geen schulden want andere twee kinderen van André (Melvyn en Nathalie) hebben netjes hun erfenis ontvangen.”

Maar er is méér. Joop zou namelijk een wel heel duur cadeau van Rachel hebben gekregen. ,,In 2020 is de Honda van Rachel zelfs cadeau gegeven aan deze Joop.” Neemt Joop het daarom op voor Rachel?

Meer DenD