Netflixserie You krijgt een vierde seizoen

Door: DitjesDatjes
14-10-2021

Nog voordat het derde seizoen van start gaat op Netflix, heeft de streamingservice al bekendgemaakt dat er ook een vierde reeks komt van de psychologische thriller.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

In de serie is Penn Badgley te zien als Joe Goldberg. Kijkers leerden Joe in het eerste seizoen kennen als een romantische boekenverkoper in New York, maar langzaam maar zeker bleek hij lang niet zo sympathiek als hij deed vermoeden. In de tweede reeks van de serie verhuisde Joe naar Los Angeles en in het derde seizoen, dat vrijdag start op Netflix, trekt hij met zijn vrouw Love (Victoria Pedretti) naar het noorden van Californië.

De makers van de serie lieten woensdag in een statement weten dat ze met veel plezier hebben gezien hoe Badgley het personage Joe “creepy maar meeslepend” tot leven heeft gebracht. “We zijn enorm dankbaar dat Netflix de show zo heeft gesteund, en dat mensen over de hele wereld er van genoten hebben om Joe alles verkeerd te zien doen. Het hele You-team kijkt ernaar uit om in nieuwe, duistere facetten van de liefde te duiken voor het vierde seizoen.”

De eerste twee seizoenen van You waren gebaseerd op de boeken van Caroline Kepnes, You en Hidden Bodies.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD