NH Sport strikt Jan Smit als co-commentator

Door: DitjesDatjes
25-02-2020

Jan Smit, die herstelt van een burn-out en zijn mediaoptredens tot het Eurovisiesongfestival tot een minimum beperkt, kruipt vrijdag toch achter de microfoon. Hij is te horen als co-commentator in de radio-uitzending van NH Sport bij de voetbalwedstrijd FC Volendam-Go Ahead Eagles. Dit meldt NH Nieuws.

Jan Smit besloot vorig jaar zijn agenda leeg te maken, hij doet het in aanloop naar het Eurovisiesongfestival rustig aan. Voor de radio-uitzending van NH Sport tijdens een thuiswedstrijd van FC Volendam maakt de Volendammer, die tevens bestuurslid is van de eerstedivisionist, een uitzondering.

Wanneer Jan weer gaat optreden, weet hij nog niet precies. “Dat doe ik enkel en alleen als mijn lichaam aangeeft dat het er klaar voor is! Ondanks de levenslessen die ik nu leer, kijk ik wel reikhalzend uit naar m’n eerste stapjes op een podium!”, schreef hij dinsdag op Instagram. In deze update gaf hij ook aan dat hij al sinds afgelopen zomer met een burn-out kampt, iets wat hij maandenlang uit de media wist te houden.

 

BuzzE

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen