Nichtje Tiger King onthult meer gruwelijke daden

Door: Jessie Baltus
08-04-2020

Het nichtje van Tiger King’s Joe Exotic heeft onthuld wie Joe echt is. Hij zou vreselijke daden op zijn geweten hebben en zelfs mensen seks hebben laten hebben met zijn leeuwen.

‘honderd keer erger’

Het internet staat er vol mee: de Netflix-hitserie Tiger King over de extravagante Joe Maldonado-Passage (57). De tijgerhouder die ook door het leven gaat als ‘Joe Exotic’ zit nu een straf uit van 22 jaar, omdat hij dierenactiviste Carole Baskin om het leven zou hebben willen laten brengen door een huurmoordenaar. Daarnaast zou hij vijf tijgers hebben gedood. Het nichtje van Joe, Chealsi Putman, vertelt volgens De Telegraaf in een exclusief interview met DailyMailTV dat dit echter lang niet alles is…

„In de serie zie je een glimp van zijn kwaadaardige karakter, maar in het echte leven is Joe honderd keer erger. Ik wil dat mensen weten wie de echte Joe Exotic is,” vertelt nichtje Chealsi Putman aan DailyMailTV. Putman werkte van 1999 tot 2017 voor haar oom Joe, maar ze zag hem veranderen vertelt ze. Hij zou met een brandblusser op een tijger hebben gespoten omdat de tijger niet reageerde zoals hij wilde en zou hij talloze welpjes illegaal hebben verkocht, vertelt Putman.

‘Ik walgde van zijn acties’

Het zou niet alleen om katachtigen gaan, maar ook om apen, vertelt Putman aan DailyMailTV. „We hadden op een gegeven moment een aap die net was bevallen. Joe wilde de babyaap bij zijn moeder weghalen, zodat hij hem kon verkopen. De moederaap wilde natuurlijk niet dat Joe de baby van haar afpakte, dus besloot hij de moederaap uit te schakelen met een verdovingsgeweer. Joe schoot één pijltje in de aap, maar na een paar minuten werkte de verdoving niet meer, dus schoot hij nog een pijltje in de moeder en nog een. In totaal schoot hij vijf keer totdat de moeder wegdommelde en hij de babyaap uit haar armen kon wrikken. Ik walgde van zijn acties, hij heeft geluk dat de moederaap niet is gestorven.”

Seks met leeuwen

Alsof het niet nog erger kan: Putman onthult dat Joe video’s zou hebben van mensen die seksuele handelingen uitvoerden op dieren in Joe’s park. Ze zou de beelden zelf niet hebben willen bekijken, maar ze twijfelt er niet aan dat deze beelden bestaan. Putman zou vervolgens in 2018 de FBI hebben geholpen met de opsporing van de voorvluchtige Joe Maldonado-Passage.

Levenslang

Chealsi Putman zou de straf voor haar oom Joe veel te laag vinden, vertelt ze aan DailyMailTV. „Als het aan mij lag, zou ik hem hebben veroordeeld tot levenslang achter de tralies, hij zou nooit het daglicht meer zien,” vertelt ze. „Ik hoop dat je rot in de hel.”

Meer DenD