Nicol Kremers sneert naar Wendy van Hout

Nicol SNEERT er op los met de clip van Wendy
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Wendy van Hout heeft een eigen nummer uitgebracht en Nicol Kremers, de ex van Peter Gillis, kan het niet laten om een sneer uit te delen. Het nummer van Wendy heeft namelijk veel weg van een bestaand nummer.,,Het origineel is altijd beter!”

Wendy van Hout heeft onlangs haar single ‘Meisje van de handel’ uitgebracht en heeft een hoop kritiek gekregen op haar zangkunsten. Zo werden beelden van haar eerste optreden in De Oranjezomer getoond. ,,Die heeft zangles gekregen nádat ze dit had opgenomen”, sneerde Jack van Gelder.

Nicol sneert

Nu doet Nicol Kremers er nog een schepje bovenop. De ex van Peter Gillis deelt op Instagram een filmpje waarin ze danst op het nummer ‘Jongen van de handel’ van Gerard Palts. ,,Het origineel is altijd beter dan de sloppy seconds, toch? Fijn weekend en een kus van mij”, schrijft Nicol bij de beelden.

‘Sensatie’

Veel volgers geven Nicol gelijk. ,,Eerlijk is eerlijk: ik ga hier goed op. 3, 2, 1 sensatie. Wendy van Hout, graag jouw mening”, reageert Michella Kox. Ook een andere volger vindt het nummer van Wendy lijken op het nummer van Gerard Palts. ,,Ik ben het nu toch echt met ons Nicolleke eens.”

Maar er is ook kritiek. Sommige volgers vinden dat Nicol zich niet moet bemoeien met de vriendin van Peter Gillis. ,,Het houdt je wel bezig wat de vriendin van je ex doet”, reageert een volger. En een ander schrijft: ,,Beter een valse stem dan een vals karakter.”

Tags

NICOL KREMERSWENDY VAN HOUT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck