Nicolette en Kaj delen hartverscheurend nieuws

Expeditie Robinson
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Vreselijk nieuws voor Expeditie Robinson fans. Het ‘Robinson dorp’ waar de televisieserie jarenlang is opgenomen is compleet verwoest door een tyfoon. Robinson-presentatoren Kaj Gorgels en Nicolette Kluijver delen het vreselijke nieuws op hun Instagram.

Nicolette plaatst een hartverscheurend filmpje van het compleet verwoeste dorp op Instagram. Ze schrijft er een emotioneel bericht bij.

,,Mijn hart breekt als ik deze beelden zie. Dit is ons Robinson dorp. Onze vrienden, collega’s en Filipijnse familie hebben het zwaar doordat een tyfoon alles heeft verwoest. Wil jij helpen? Dit is een actie om golfplaten in te zamelen. Ze kosten €8 per stuk. Help je mee onze vrienden weer een dak boven het hoofd te bieden? In mijn storie zie je een swipe up. Link in bio”

Ook haar collega Kaj Gorgels is sprakeloos na het zien van het heftige filmpje. Op zijn Instagram schrijft hij:

,,Robinson dorp getroffen door tyfoon

Zo naar om te zien dit Ons volledige Robinson dorp op de Filipijnen is verwoest door een tyfoon. Dit is waar de crew verblijft en alle aangrenzende ‘dorpen’ er omheen, zijn ook verwoest. Dit treft al die lieve Filipijnse mensen die ieder jaar keihard meewerken aan de productie en nu niks meer hebben. Mocht je als Robinson fan een kleine donatie willen doen om te helpen bij het opbouwen van de getroffen dorpen, dan kan dit via de link in mijn bio. Hun dank is groot! (GELD UITERAARD BEDOELD VOOR LOKALE BEVOLKING) expeditierobinson_rtl”

Tags

EXPEDITIE ROBINSONKAJ GORGELSNICOLETTE KLUIJVER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck