Nielson bedreigd na stelen jokers van Evelien

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Nielson is bedreigd nadat de uitzending van Wie is de Mol waarin hij de joker van Evelien de Bruijn stal uitgezonden is. Dat vertelde de zanger op NPO Radio 2.

Rotstreek

In de aflevering dat Nielson de Joker jatte, moest Evelien naar huis. Het zou dus goed kunnen dat als Evelien wél haar joker had gehad, ze gewoon nog in het spel zat. Hoewel Wie is de Mol al jaren hard wordt gespeeld en het stelen van jokers bij het spel hoort, vonden een aantal kijkers het toch een rotstreek. Blijkbaar zijn er mensen zó boos, dat ze de zanger hebben bedreigd. ,,Wat een facking naaibal ben jij. Ik kom je dood maken. Echt hoor, de ziektes vlogen om mijn oren gewoon”, vertelt Nielson over wat er tegen hem is gezegd. Hij had wel wat kritiek verwacht. ,,Maar dit?! Ik bedoel: het Openbaar Ministerie kreeg zelfs berichten. Ik heb dat nog nooit meegemaakt.”

Bekendheid

Gelukkig heeft Nielson, wiens echte naam Niels Littooij is, geen spijt van zijn deelname. Ook heeft hij geen ruzie met Evelien. ,,Alles is helemaal cool”, zegt hij daarover. Hij merkt wel dat er miljoenen mensen naar Wie is de Mol kijken want hij wordt opeens op straat herkend. ,,Mensen kenden mijn liedjes, maar niet mijn gezicht. Dat is wel even wennen.”

Tags

EVELIENJOKERNIELSONWIDMWIE IS DE MOL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck