Niet vertoonde beelden WIDM kamerindeling

Door: DitjesenDatjes
08-01-2019

De afleveringen van Wie is de Mol duren altijd maar een uur, en de kijker ziet dan ook niet alles wat er tussen de kandidaten gebeurt. De redactie van Wie is de Mol publiceert daarom een aantal fragmenten waarin niet getoonde beelden te zien zijn, en kandidaten aan het woord komen. Daarin zeggen de BN’ers soms opmerkelijke dingen.

Een van de scenes die de eerste aflevering niet te zien was, was de kamerverdeling. Zoals ieder jaar liggen de kandidaten met z’n tweeën in een hotelkamer. Een aantal willen meestal met hun maatje of bondgenoot op de kamer, maar anderen kiezen om met hun ‘Mol’ samen te slapen. In het filmpje op de website van WIDM is te zien dat de groep de kamers als volgt verdeeld heeft:

Evi – Sinan

Sinan heeft maar een paar uur slaap per nacht nodig. Hoewel Evi in eerste instantie met Sarah samen ging, is ze daarna toch met Sinan gegaan. Waarom wordt niet helemaal duidelijk. Zou Evi hem verdenken?

Robèrt – Niels

Robèrt en Niels kwamen per toeval bij elkaar op de kamer. Beiden stonden een beetje achteraan, en de andere hadden al een maatje.

Nikkie – Rick Paul

Nikkie wilde graag met Rick Paul op de kamer slapen. Ze verdenkt hem namelijk een beetje. ,,Hij heeft soms van die bepaalde houdingen waarvan ik denk…ik weet niet. Maar dan denk ik: je bent wel heel leuk.”

Merel – Jamie

Merel en Jamie hebben al in de eerste aflevering een bondje gevormd. Ze slapen nu dan ook samen op een kamer. Is dat wel slim, of gebruiken ze hun tijd samen om een tactiek te bespreken?

Sarah – Evelien

Sarah pakte meteen een sleutel, en liet aan de groep weten een kamergenoot te willen die erg stil is. Evelien zei dat zij erg stil slaapt, maar in eerste instantie ging Sarah daar niet op in. Uiteindelijk zijn ze toch samen op een kamer gaan liggen. ,,Stiekem komt mij dat wel goed uit, want dan kan ik Evelien een beetje in de gaten houden. Die vertrouw ik niet helemaal”, zegt Sarah in het filmpje.

Dekmantel

Voordat de groep naar bed ging, gingen ze samen dineren. Veel kandidaten kwamen aan het woord voor de camera, om hun eerste indruk van een andere kandidaat te delen. Vooral Merel zei iets opvallends: ,,Mijn eerste indruk van Niels is dat hij heel fanatiek is. Zo fanatiek, dat dat wel eens een hele goede dekmantel kan zijn voor een hele brutale mol.”

 

Meer DenD