Niet Xenia dumpt Yolanthe, maar Yolanthe dumpt Xenia: ‘Manager Linda de Mol jokkebrok?’

Xenia gedumpt door Yolanthe
Door: Charlotte Wijnen
17-10-2022

Yolanthe en haar manager Xenia Kasper, die ook manager is van Linda de Mol, zijn uit elkaar. Hoewel Xenia beweert dat het haar keuze is geweest om te breken met Yolanthe, zou het volgens geruchten juist andersom geweest zijn. ,,Yolanthe was er klaar mee”, meldt Yvonne Coldeweijer.

Yolanthe en Xenia uit elkaar

,,Opmerkelijk nieuws: de beroemdste manager van Nederland, Xenia Kasper, heeft vandaag aan ons bevestigd dat ze niet meer de belangen van Yolanthe behartigt. De reden daarvan wil ze niet vertellen, maar ze zegt wel dat ze zélf die samenwerking heeft beëindigd”, vertelde Luuk Ikink afgelopen vrijdag in RTL Boulevard.

Geen uitspraken

Verder wilde Xenia niets kwijt over de situatie. ,,Op de vraag of de twee als goede vrienden uit elkaar zijn gegaan, antwoordt Xenia dat ze daar ook geen uitspraken over wil doen.”

Het statement zorgde voor een hoop vragen: waarom zou Xenia met Yolanthe willen breken? Na wat er gebeurd is met het imago van Linda de Mol, noemen velen het logisch als Yolanthe de keuze had gemaakt om met Xenia te breken.

‘Yolanthe heeft háár gedumpt’

En dat klopt, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram. Volgens de roddelkoningin was het inderdaad Yolanthe die de samenwerking wilde stoppen. ,,Xenia is een jokkebrokje”, schrijft ze in Instagram Stories. ,,Ik hoor van een spion dat Yolanthe haar heeft gedumpt omdat zij er klaar mee was, en niet andersom. Vals van Xenia om dit zo de media in te brengen.”

Zelf wil Yolanthe niets kwijt over de situatie. ,,Ik wil er liever niks over kwijt nu”, liet de actrice aan Shownieuws weten.

Meer DenD