Niets is teveel voor Rebecca Cabau’s 35e

Door: Ditjes en Datjes
26-06-2018

Rebecca Cabau van Kasbergen heeft op party island Ibiza flink uitgepakt in het restaurant van zusje Yolanthe. In loungeclub XaXa werd gisteren de 35ste verjaardag van Rebecca gevierd en ook het feit dat ze een jaar samen is met miljardair Marcel Boekhoorn.

XaXa

Rebecca, die net als Yolanthe (32) op Ibiza is geboren, nodigde al haar dierbaren uit bij XaXa, de plek waar ze Marcel leerde kennen. Bij een foto waarop ze uitbundig naar haar Marcel lacht, schrijft ze op Instagram: ,,Wauw! Ik wens de liefde, blijdschap en euforie die ik nu ervaar ieder ander toe”,  Instagram. Ik voel me enorm geliefd en ontzettend gezegend! Namasté.”

Slepende ruzie

Dat Yolanthe hoog op de gastenlijst van haar zus stond, betekent dat de twee weer helemaal oké zijn met elkaar. In maart vorig jaar kwam een einde aan een slepende ruzie nadat de zussen het niet eens werden over de erfenis van hun in 2007 overleden vader Xavier. Rebecca zette haar trots opzij en vloog naar Istanboel om het uit te praten.

De afterparty werd tot in de vroege uurtjes werd voortgezet in Cala Tarida, de villa van Yolanthe. Vanochtend filmde ze haar inmiddels verlaten zwembad en zoontje Xess Xava die zich vermaakt met een rood trapautootje op haar Insta-story.

Kinderwens

Rebecca maakte vier maanden geleden bekend dat ze een relatie heeft met de schatrijke Marcel Boekhoorn. Hij had eerder een relatie met zangeres Hind. De zakenman, die al kinderen heeft uit een eerder huwelijk, kon of wilde niet aan de kinderwens van Hind voldoen.

Meer DenD