Nieuw album Broederliefde: We moeten door

Door: DitjesDatjes
15-11-2017

ROTTERDAM – Broederliefde brengt op 24 november hun nieuwe album uit onder de titel We moeten door. Als voorloper op het album verscheen woensdag de clip bij de single Officieel. Broederliefde bracht vorige week al de video #JM uit.

Broederliefde kondigde woensdag eveneens een clubtour aan. De rapgroep doet in februari zes zalen aan in Nederland en België. De tournee begint 3 februari in Doornroosje in Nijmegen en eindigt op 24 februari in Leuven. Sjaf, Mella, Jerr, Edson en Emms staan tussendoor in de Melkweg in Amsterdam, het Paard in Den Haag, het Patronaat in Haarlem en De Oosterpoort in Groningen.

We moeten door is het vierde album na Gevoelig Feestje en Hard Work Pays Off I & II. Met hun platina album Hard Work Pays Off 2 stond Broederliefde vorig jaar veertien weken op de eerste plaats in de Album top 100. Daarmee ging een dertien jaar oud record van Frans Bauer uit de boeken.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen