Nieuwe foto prinses Charlène schokt volgers

Nieuwe foto Charlène schokt volgers
Door: Charlotte Wijnen
18-10-2021

,,Ze ziet er niet gezond uit, kijk naar haar armen!”, is één van de vele geschrokken reacties op de nieuwe foto van prinses Charlène. Haar vermagerde lijf roept veel vragen op. Gaat het wel goed met haar?

Sterk vermagerd

Haar vermagerde lijf roepen al een tijd lang vragen op bij haar volgers. Bij elke foto die ze plaatst, uiten volgers hun zorgen over haar gezondheid.

En sinds gisteren zijn alle ogen weer op haar gericht. Volgers zijn opnieuw geshockeerd door de foto die ze gisteren op Instagram plaatste. Daarop is een sterk vermagerde Charlène te zien.

Volgens maken zich opnieuw ernstige zorgen om de prinses. ,,Ze ziet er niet gezond uit, kijk naar haar armen!”, reageert iemand. En een ander: ,,Ze ziet er nog steeds niet goed uit, ze is zo mager.”

Maar het is niet alleen haar vermagerde lijf dat opvalt bij volgers. De blik in haar ogen wordt ook ‘verdrietig’ en ‘triest’ genoemd. ,,Ze ziet er weer verdrietig uit, weer een vermoeide blik! Haal haar terug”, smeekt een volger, in de hoop dan de oude Charlène weer terug te zien.

Meer DenD