Nieuwe muurschildering verwart ‘molloten’

Door: DitjesenDatjes
04-01-2019

Menig ‘molloot’ kijkt uit naar aankomende zaterdag, want dan is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol op televisie. Tien bekende Nederlanders en duizenden kijkers gaan opzoek naar de ‘mol’ in de groep. Met de aanwijzing die naast de muurschildering van de kandidaten in Colombia zijn de molloten een stapje dichter bij de onthulling.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Album

In november ontdekte een oplettende Nederlandse toerist een merkwaardige muurschildering in Colombia. Op de muur zijn tien BN’ers geschilderd, met daarnaast het logo van Wie is de Mol. Het was vervolgens even puzzelen wie er precies geschilderd waren, maar al snel was duidelijk dat onder andere Nikki de Jager, Sarah Chronis en Robèrt van Beckhoven meedoen met het spel. Wat destijds niet om de foto stond, was de schildering naast die van de kandidaten.

Naast het logo van WIDM is namelijk de afbeelding van het album van Eddie and the Hot Rods geschilderd. De band is in 1975 ontstaan, en in 2002 kwam het album ‘Get your rocks of’, waar de cover van is, uit. Het zesde nummer op het album heet ‘writing on the Wall’. Op de site wieisdemolhints.nl is men al flink aan het puzzelen, maar men is er nog niet uit wat deze aanwijzing betekent.

Meer DenD