Nieuwe tips Wie Is De Mol

Door: Hans Jacobs
04-02-2019

We zijn al op de helft van het seizoen en al vijf kandidaten hebben Wie is de Mol moeten verlaten. In de vijfde aflevering kreeg Robèrt een rood scherm te zien, en moest terug naar huis.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Rick Paul

In het begin van de nieuwe aflevering was weer Rick Paul te horen over de afvaller van vorige week. Vorige week vertelde hij ons ook al over de afvaller. Zou hij als mol iedereen zien vertrekken uit het programma?

De kapitein

Zo zei Jamie ook wat opvallends tijdens een van de opdrachten. Jamie zei dat hij de kapitein is. Een kapitein verlaat altijd als laatste het schip. Zou het betekenen dat Jamie de mol is aangezien de Mol altijd tot het einde van het spel blijft?

Taxi-opdracht

Sarah was nogal slordig tijdens de taxi-opdracht. Ze gaf meerdere keren verkeerde letters door aan de kandidaten op de grond. Dit allemaal terwijl Merel het daarvoor nog had gezegd tegen haar. Zelf zei Sarah al dat ze dyslectisch is. Het is vreemd dat Sarah op de toren stond, want dat was een sleutelpositie.

Minste binnen gehaald

Sinan wordt er ook van verdacht de Mol te zijn. Hij was tevreden met het bedrag wat er in de pot zit terwijl het veel meer had kunnen zijn. Hij heeft het minste geld van de kandidaten ingebracht, en lijkt iedere opdracht zich niet 100% in te zetten. Zo ook deze aflevering, toen hij besloot niet mee te abseilen. Daardoor moesten Merel en Sarah ook zijn onderdeel goed uitvoeren.

Meer DenD