Nieuwe vriend Erica haalt uit naar roddelpers

Erica Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Hij is nog maar nét in de spotlight, maar de nieuwe vriend van Erica Meiland heeft er nu al genoeg van. Op Instagram haalt hij kritisch uit naar de roddelbladen…

Erica en Sander blijken al maanden een relatie te hebben, zo maakte hij onlangs bekend aan weekblad Story. De eerste dates van het koppel zijn nu te volgen via Chateau Meiland, waar te zien is hoe de twee stapelverliefd op elkaar worden.

Pers

Haar nieuwe vlam is Sander van Betten, een privédetective die ook actief is in de tv-wereld. Dat is ook precies waar Erica en Sander elkaar leerden kennen.

Waar van Betten normaliter gewend is om mensen in het geheim in de gaten te houden en te schaduwen, worden de rollen nu omgedraaid. Hij is als nieuwe vlam van een bekende Nederlander opeens volledig in de spotlight komen te staan, iets waarmee de privédetective nogal moeite lijkt te hebben.

Op Instagram laat Sander dan ook blijken dat hij niet bepaald gediend is van de roddelpers waar hij vorige week mee in gesprek is gegaan.

Leugens

Volgens Sander klopt er een heel groot gedeelte van wat er in de bladen staat niet. Zo plaatst een hij een foto van weekblad Weekend, de Story en de Privé en schrijft erbij: ,,Afgelopen week. Conclusie: 25% klopt”.

De verhalen gingen bijvoorbeeld dat de relatie van Sander en Erica verzonnen was als een soort publiciteitsstunt. Ook zou er al kwaad bloed zijn tussen Martien en Sander

Tags

ERICA EN SANDERMARTIENMARTIEN EN ERICASANDER VAN BETTEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck