Nieuwe vriend Nicol is oud-werknemer Peter Gillis

Nicol zoekt het niet ver van huis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nicol Kremers liet eerder deze week doorschemeren een nieuwe liefde te hebben. Het zou gaan om ene Patrick. Wat blijkt? Peter Gillis kent Patrick ook goed, want hij is een oud-werknemer van hem…

Na de breuk met Peter had Nicol het gezellig met Mike, een barbier uit Schoonhoven. Inmiddels is het alweer over en uit, dus is Nicol op zoek gegaan naar een nieuwe man in haar leven.

‘Nieuwe relatie’

Eerder deze week deed Nicol een bijzondere onthulling in een live-sessie op TikTok. ,,Nicol zei net in d’r live dat ze bonusdochters heeft en bijna een bonuskleinkind. Kortom: een nieuwe relatie dus”, meldde een bron aan juicekanaal Realityfbi.

Oud-werknemer van Peter

Volgens Realityfbi heeft Nicol het gezellig met ene Patrick. De foto die ze gisteren in Instagram Stories deelde zou zelfs bij Patrick thuis gemaakt zijn. Deze Patrick is voor Peter Gillis geen onbekende. ,,Onderzoek leert dat Patrick een oud-werknemer is van Peter”, meldt het kanaal op Instagram. ,,Patrick is de zoon van zangeres Hanny. Zij is onder andere bekend van Hanny en de Rekels en het bekende liedje Maar Vanavond Heb Ik Hoofdpijn.”

Tags

NICOL KREMERSNIEUWE VRIENDPETER GILLIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck